Budeme moc rádi, když s námi vaši zkušenost nasdílíte
Dobrý den.
S mobilními telefony Blindshell jsem naprosto spokojená. Mám Classic 1 a Classic 2. Nejvíc pracuji s dvojkou.
Můj život ovlivnila čtečka knih. Je skvělé, že umí číst i knížky ve formátu txt.
Také ráda používám Blindshell Telegram messenger. U tohoto programu mě hodně trápí to, že se mi na Classic dvojce odhlásil - někdy v červnu? červenci? už nevím. Od té doby se na Telegram nemohu přihlásit a zatím se to nedaří opravit.
Občas využívám Whatssap, ale zdejší Telegram mi vyhovuje mnohem víc. S Oficiálním telegramem pracovat neumím, nejdou mi přehrávat hlasové zprávy, které si s kamarádkami posíláme nejvíc.
Sice ho mohu používat na jedničce, ale to už přeci jenom není ono.
Občas využívám Youtube, Přehrávač podcastů, Krokoměr, Počasí, Jízdní řády a Internetové rádio.
Co se týká her, tak jsem jednu dobu měla v oblibě Vumpus a občas si zahraji Prší.
A samozřejmě si čtu hodně na telefonu e-maily. Internetový prohlížeč používám někdy.
Jak mi ze začátku trvalo si zvyknout na Classic dvojku, tak už na ni NEDÁM DOPUSTIT!!!Líbí se mi, že se třeba videa z Youtube dají sdílet jak přes e-mail, Whatsap, Telegram.
Úplně bych zapoměla na Schazam, ten nemá chybu!!!
Kdyby se vývojářům podařilo rozchodit zdejší Telegram, aby se na něj dalo přihlásit, tak by to bylo dokonalé!
Mějte se všichni fajn a užijte si hezký víkend.
Petra Urbanová
Dobrý den, já mám Blind shell classic a také classic 2, se dvojkou jsem maximálně spokojená,využívám klasické telefonování,sms,whatsap,občas telegram,email,počasí,jízdní řád,klasické rádio,krokoměr,budík,videa,fotoaparát.dříve hry,ale to mě po prvnotní mánii nějak přešlo hrála sem prší,wumpus,simon. Ráda bych,kdyby bylo možné,aby se bluetooth dal využívat pro spojení s jiným mobilem a např sdílet hudbu aj. Přeji všem dobré zkušenosti s těmito mobily hezké říjnové dny Lucka